Kuopassa on kiva olla

Eilen oli Helsingissä, On the Rocksissa, varsin erikoinen ilta. Yleisö ei ollut oikein mukana, ilmeisesti valtaosa oli tullut katsomaan koomikoiden jälkeen esiintynyttä ranskalaista emobändiä.

Olin rakentanut täysin uuden kuusiminuuttisen iltaa varten. Paikalle päästessä kuulin, että nyt olisi voinut myös olla hyvä tilaisuus antaa pieni näyttö tulevaisuutta ajatellen ja vetää varmoilla. Mutta päätin silti testata uudet matskut.

Tällä kertaa yksikään juttu ei tuntunut toimivan oikein millään tasolla. En antanut sen haitata vaan vedin setin alusta loppuun suunnitellusti ja nautin lavalla olemisesta. Tärkein oppi tässä varmaan oli se että aina se ei vaan toimi eikä siitä saa hämmentyä.

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt