Teerenpeli revisited

Tänään oli 3. setti  Teerenpelissä. Kaksi aikaisempaa oli viime keväänä, heti alkuvaiheessa. Teerenpelissä on kyllä aina hyvä meininki. Tänään lavalla olivat myös Riku, Tommi ja JP.

Illan setissä oli mukana kaksi ekojen kertojen vanhaa juttua, toinen täysin uuteen muotoon kirjoitettuna. Setti oli hieman alle kymmenen minuuttia. Vähän rauhallisemmin kun olisin vetänyt, se olisi ollut juuri sen suunnitellun 10 minuuttia. Kummasti jännitti taas alkuun, mutta parin jutun jälkeen se jää murtui. Tuosta alkujännityksestä pitäisi kyllä päästä eroon vaikka jännittäminen muuten ihan terve juttu onkin.

Seuraava setti olisi sitten 40. jos lasketaan yhteen lavat ja privat. Yay!

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt