Uutta vai vanhaa?

Tänään tuli sitten se hazardikeikka Helsinkiin. Lähdettiin Tomin kanssa 18:07 junalla, oltiin kasin maissa Hesassa ja ostettiin siinä sitten asemalla paluuliput 22:06 junaan. Rocksissa showtime on 21-23 eli ehtisimme olla puolikkaan paikalla ja molempien pitäisi vetää ekalla puoliskolla. Helpommin mietitty paperilla kuin toteutettu käytännössä…

Ja miten kävi? Komiikka ei toimi ennen bändiä. Yleisö tulee paikalle vain koska pääsevät ennen bändiä halvemmalla sisään. Tämän kerran naurut olivat myhäilyjä. Kiireessä ei myöskään synny mitään hyvää. Juoksin kelloa vastaan, tosin tällä kertaa kellon omisti VR eikä seuraava esiintyjä. Lopputulema oli se, että emme ehtineet junaan, emmekä olleet kotona puolilta öin vaan jouduimme lähtemään puoli tuntia myöhemmin pikajunalla, joka oli Tampereella vasta yhdeltä. Tomi joutui lopulta ottamaan taksin Hervantaan (voi veljet) kun bussiliikenne oli hiljentynyt. Eli jatkossa mennään autolla tai ei mennä ollenkaan.

Entäpä mitä muuta opimme? Katselin junassa videolta settini ja olin varsin tyytyväinen. Jokainen punchline kohdistui vuoron perään eri osaan yleisöä. Liikuin ja otin katsekontaktia vaikka en hirveästi mitään saanut takaisin. Junassa syntyi myös muita ajatuksia. Rocksin takahuoneessa kuultu kommentti eräälle esiintyjälle ”kannattaisi ensin junnata varma vitonen tuolla keikkamäärällä, että saa koko ajan nauruja ja sitten vasta yrittää pidempää” sai minut miettimään. Miksi minä reissaisin tällaisen matkan Helsinkiin vetämään varman vitosen jos minulla on tilaisuus testata uutta kamaa. Ja toisaalta, jos minulla on nyt jo varma vartti kasassa…

Jatkossa jokainen juttuni Rocksin lavalla on siis aivan uusi. Korkeintaan haudankaivajan jälkeen vetämiseen vaihdan alkuun pari varmaa noustakseni kuopasta. Jostain syystä olen kolme viimeistä kertaa nauttinut lavalla uusien juttujen kera puolikuolleen yleisön edessä. Kummallista, mutta jokainen kerta on opettanut paljon. Seuraavalla kerralla on myös pieni haaste. Joku saa laskea setistä kuinka monta kertaa sanon tota ja potkaista nivusiin niin monta kertaa. Ja jos kukaan ei naura muuten, toimenpide suoritetaan lavalla setin jälkeen.

Over and out, nyt unta kupoliin.

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt