Seuraavaksi: timanttinen vartti

Seuraava tavoite olisi kirjoitella ja hioa timanttinen vartti. En lähde hakemaan mitään puolituntista, vaan mielestäni määrä korvaa täysin ajan. Jutut ovat varmaan jo valmiina, mutta nyt pitää päättää niille luonnollinen ja hyvässä rytmissä rullaava järjestys. Tietysti pitää harjoittaa hieman kritiikkiä ja miettiä mitkä jutut settiin pääsevät.

Ensiviikolla pitäisi heittää pari vartin pikkujoulusettiä. Niidenkin sisältöjä pitäisi miettiä hieman syvemmin. Nämä kaksi tulevat koostumaan astetta nörttipainotteisemmista jutuista. Prosessia ei tietenkään helpota se, että samaan aikaan pitäisi miettiä Lahden Teerenpeliin kymppiminuuttinen.

Takaisin kirjoituskoneen ääreen.

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt