Kevään Rocks-kausi korkattu

Hurautettiin eilen Tomin ja Ramin kanssa Helsinkiin. Matkalla kuultiin, että tällä kertaa lavalla olisi kolmetoista koomikkoa. (Luulin, että määrää olisi tänä vuonna pienennetty kun loppuvuodesta meinasi olla liian kova tunku.) Tässä vaiheessa tuli sellainen ”ehkä se 3 minuuttia sitten on hyvä”. Mutta paikalla saimmekin kympit. Joni aikataulutti illan hienosti ja kaikki pysyivät aikas hyvin minuuteissaan.

Mitä omaan settiin tuli, olen aikas tyytyväinen. Listalla oli pääosin uutta juttua, mutta kun aikaa tulikin vähän odotettua enemmän, tungin väliin pari vanhaa. Lennosta muutettu 5 min oli 7 min 45 sek kun lupasin olla lavalla 8 minuuttia.

Saamani palautteen perusteella muutin hieman asennetta  (tai no parissa kohtaa olin menossa vanhaan suuntaan mutta huomasin korjata sen) ja se tuntui ihan hyvältä suunnalta. Olen ollut aikas ”ilmeetön”, enkä ole toimimattoman punchlinen jälkeen koskaan todennut mitään toimimattomasta jutusta. Mutta eilen tuli spontaani ”oi oi” yhden tutun jälkeen, ja pojat sanoivat, että ensimmäisen kerran näkivät minussa ilmettä. Tiedä sitten tuosta, mutta fiilis on erittäin hyvä!

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt