MC:n oppitunnit

Tänään pyörähti käyntiin Naurunpaikan nousevat tähdet -klubi, jossa allekirjoittanut toimii mc:nä. Fiilis oli jännittävä. Ensin jännitin tuleeko paikalle ketään, sitten kun tupa oli melkein täynnä alkoi jännittää miten menee. Ja hyvinhän se meni kaikilta. Kiitos teille siitä!

Alku lähti omalta kohdalta hieman nihkeästi liikkeelle. (Tosin tässä pitää aina ensin rikkoa se omakin jää että pääsee vauhtiin.) Menin vahingossa dissaamaan hieman yleisöä vaikka tarkoitin asian ihan toisin. Ja kun tajusin sen niin koitin korjata tilannetta, mutta sanamuoto meni huonosti ja siitäkin tuli pieni dissaus. Tämän pistin ylös pieneen mustaan kirjaseeni ruoskiakseni hieman itseäni ja muistan sen varmasti ensi kerralla. Mutta eiköhän se siitä sitten lähtenyt liikkeelle jo ekan oman pätkän loppupuolella. Toinen puoli lähtikin sitten käyntiin paljon paremmin.

Hyvä fiilis, tämä on sitä parasta oppia – sitä mitä rahalla ei voi saada. Marraskuussa uusiksi! Nim. nyt pitäisi sitten kirjoitella kymppiminuuttinen uutta tavaraa.

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt