Vuoden Stand Up Tulokas 2010 -finaali

Tulokasfinaali miteltiin eilen. En voittanut, tällä kertaa voiton korjasi hyvällä kymmenminuuttisellaan Jyrki Valto. Englanninkielisestä sarjasta kunniamaininnalla muistettiin Nikolay Antonovia. Kisa oli hieno ja tiukka, kaikki vetivät vallan hyvin.

Vuosi sitten mietin, että tässä on se tavoite – haluan kehittyä vuodessa niin paljon että saan kutsun finaaliin. Ja tämä tavoite sulkeutui nyt. Itselläni on tällä hetkellä hyvä fiilis. Valehtelisin jos väittäisin etten voittoa ajatellut. Eilen hieman kismitti oliko se yhtään lähellä, mutta enää ei tunnu missään. Vedin hyvin, niin hyvin kuin eilen irtosi. En olisi varmaan mitään pystynyt kymmenminuuttisen kanssa tekemään toisin. Ehkä vartin setissä olisi pystynyt vielä hieman paremmin rakentamaan sitä omaa juttua. Tuntui hieman siltä että oli vaikea valita juttuja kymmenminuuttiseen ja moni hyvä juttu jäi pois. Mutta eivätköhän nuo parhaasta päästä olleet.

Mitä seuraavaksi?

Seuraavaksi käännetään auki uusi lehti uudesta muistikirjasesta. Vanhaan mustaan vihkoon olen kirjoitellut settilistat 51-119 eli tammikuusta tähän tulokasfinaaliin asti. Uuteen syntyykin sitten ehkä jotain aivan muuta!

Loppuvuoden kalenteriin mahtuisi vielä hyvin parit pikkujoulukeikat 🙂 Omalta osalta Naurunpaikan nousevat tähdet luovat pienen paineen uusien juttujen kirjoittamiseen, mutta antavat toisaalta ison mahdollisuuden kehittää/etsiä sitä lavakarismaa.

End of chapter one.

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt