Keikkakalenteri

Keikkakalenteri

Olen ollut laiska ylläpitämään keikkakalenteria ajantasalla kotisivulla. Tsekkaa tuoreimmat kuulumiset Facebookista! Yritän muistaa päivitellä sinne aktiivisemmin julkisia keikkoja. Tällä hetkellä kalenterini täyttyy pitkälti yksityistilaisuuksista.

Koomikon tilaaminen

Komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Yksityishenkilöillä suosituimpia ovat häät, syntymäpäivät, polttarit, illanistujaiset sekä muut kissanristiäiset. Yritykset tilaavat koomikon mm. pikkujouluihin, virkistys/tykypäiviin, asiakastilaisuuksiin tai muiden tapahtumien kevennykseksi. Vaikka asun Tampereella, niin työmaatani on koko Suomi eli tulen kauemmaskin luoksenne!

Koomikon työ on myös asiakaspalvelua. Otan huomioon toiveenne ja rakennan esityksen sen mukaan. Oletuksena en kiroile ja jos haluatte, että setissä ei ole ns. alapääjuttuja niin sitten jätämme ne pois. Esim. häissä tai yritystilaisuuksissa otan yleisön huomioon juttujen valinnassa. Polttareissa ja synttäreillä voidaan sitten kertoa niitä likaisempiakin juttuja jos näin halutaan.

Mitä stand up -esitys vaatii?

Yleisö on tärkein osa esitystä. Yleisön olisi hyvä olla lähellä koomikkoa. Mielellään istumassa. Jos yleisö seisoo, koomikolla olisi hyvä olla lava, jotta kaikki näkevät esityksen. Noin 20 henkilön keikka olohuoneessa tai neukkarissa onnistuu ilman äänentoistoa. Isommalle yleisölle olisi hyvä olla äänentoisto, jotta kaikki varmasti kuulevat. Minulla on äänentoisto, joka riittää noin 200 hengen tilaan. Isompaan tilaan tarvitaan parempi laitteisto. Yleensä juhlatiloissa ja ravintoloissa on valmiina sopiva äänentoisto. Mutta se on aina hyvä varmistaa etukäteen.

Yritystilaisuudet

Vuosien työkokemus IT-alalla, internetin ihmeellisessä maailmassa, luo pohjan katu-uskottaville yritysesiintymisille. Ymmärrän laajasti liike-elämää ja voin kehitellä materiaalin joukkoon jotain teidän maailmastanne ja ajankohtaisista asioista.

Miten olisi hieman erilainen, komiikaksi muuttuva luento seminaarin tai virkistyspäivän ohjelmistoon? Aiheena voisi olla esimerkiksi hakukoneoptimointi, asiakaspalveluvalmennus tai mitä vain keksimmekään teidän yrityksellenne.