Kuka, mitä, missä?

YT (Kuva Timo Hakkarainen)
Kuva: Timo Hakkarainen

Vastaus kysymykseen löytyy tämän sivuston muiden linkkien takaa. Tarkoitukseni oli alusta alkaen pitää jossain jonkinlaista blogia kaikista keikoista. Ensin en ehtinyt, ja kun syyskauden alkaessa muistutin itseäni uudelleen, en saanut aikaiseksi.

Tein eilen ensimmäisen pidemmän privakeikan ja päätin että nyt nämä ajatukset on saatava esille – ja ennen kaikkea itselle muistiin. Kävin esiintymässä Jämillä Tampereen laskuvarjokerhon kaudenpäätösbileissä. Vedin varsin hyvin kasassa pysyneen 26 min setin. Olen varsin innoissani taas!

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt