Privaa ja lavaa

Eilen tuli pyörähdettyä Helsingissä. Ensin tutun kolmikymppisillä heittämässä 17 minuutin setti ja sitten nopeasti Rocksin lavalla vetämässä vitonen uudempaa tavaraa. Tämä oli 5. yksityiskeikka, toinen astetta virallisempi. Kesällä tuli vedettyä kolmissa polttareissa vartti, aikaisempi laskuvarjokerhon setti (26 min) ja nyt tämä. Synttärisetti meni hyvin, mutta olin aikaan vähän pettynyt. Tuo on pitkä aika, mutta vähän kovemmilla välinauruilla ja tapatuksilla se olisi ollut sen 20 minuuttia. Tietysti olisi tässäkin voinut itse tehdä monta asiaa toisin. Mutta ennen kaikkea, hyvä setti ja kaikki olivat tyytyväisiä.

Rocksissa oli kanssa hyvä ilta, ainakin niin pitkään kun olin paikalla. Piti lähteä jo kympin junalla takaisin kotiin. Yleisö Rocksissa oli taas hieman fifty-sixty – koomikoiden jälkeen esiintyi Indica ja fanit olivat taas ajoissa päästessään halvemmalla sisään komiikan aikana. Pari uutta juttua jatkoon, paria pitää vielä vähän kehitellä.

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt