40.

Eilen vetäisin kaverin synttäreillä viidentoista minuutin setin, ja se olikin sitten listalle 40. setti!

Ja vallan hyvinhän se taas meni. Kun olin vieraana, mietin että miten saisin itsekin jotain uutta tilanteesta irti. Testasin sitten väliin paria uutta juttua ja mikä hienointa, molemmat toimivat. Synttärit olivat Manalan kellarissa, eli siellä se on tuttua touhua. Tosin itse siellä en ole käynyt, koska lontooksi en vedä. (Mikä on pieni ongelma, sillä olisin varmaan pari firmakeikkaa saanut jos vetäisin. (Note to self: kirjoita suomi vs englanti -ajatukset jossain vaiheessa ylös.))

Sain hyvää palautetta ja porukka tykkäsi jutuista. Näköjään nörtit on helppo ostaa nörttijutuilla. Olen panostanut tähän yleisön ostamiseen, eli aloitan varmalla ja nopealla jutulla ja ostan yleisön.

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt