Huurussa, piilossa

Tänään olikin sitten astetta intiimimpi keikkapaikka, Huurupiilo. Huurupiilo on pieni lähiöpubi Kalevassa, kooltaan suunnilleen olohuoneemme kokoinen. (Ehkä hieman isompi, mutta noin kärjistetysti tämä mielikuva antaa ajatuksen paikan koosta.)

Anitta alkoi vetää Huurupiilon klubia tänä syksynä. Pienen ensihämmennyksen jälkeen totesin, että tämähän oli vallan mukava paikka. Monesti yleisö on ihan liian kaukana, mutta Huurupiilossa he olivat melkein sylissä. Ja yleisö oli vallan vastaanottavaa. Kivana lisänä vakiokalustoon paikalla oli Anittan kurssilaisia, joista yksi veti ensimmäisen keikkansa vallan kivasti!

Mitä settiin tuli, se oli varma kymppiminuuttinen (kesti 11 minuuttia), joka on tarkoitus vetää lauantaina Anchorissa. Ja mikä siisteintä, tämä oli 30. settini!

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt