Välillä yleisössä

Kävin perjantai-iltana Ylioppilasteatterilla katsastamassa Stand up Undergroundin, ihan yleisössä maksavana asiakkaana. Vallan loistava ilta taas kaikin puolin ja jälleen loppuunmyyty ennen kuin setit alkoivat. YT on vähän paha paikka siitä että spotit paistavat päin näköä sen verran pahasti ettei yleisöä näe lavalta ollenkaan. Esiintymässä olleet moittivatkin taas kontaktin puuttumista.

Tällä kertaa esiintyjien joukosta mainitsen nimeltä Koskisen Mikon, jonka jutunrakennustyyli toimii meikäläiseen. Ja jutuissa on sellaista ehkä vähän liiankin fiksua koukkua ja yleisölle pitää antaa aikaa tajuta punchlinet. Tämä fiksu väli juttujen välissä pitäisi itsekin oppia.

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt