Än yy tee, yytee

Keskiviikosta viisastuneena keräsin vähän erilaisen setin perjantaille Ylioppilasteatterille. Tosin, pakkohan se oli kokeilla ja tiputtaa joka kolmanneksi jutuksi navan alle menevää hieman testiksi. Virhe oli alustaa setti kertomalla keskiviikosta ja ilmeisesti se vähän latisti paria juttua. Mutta Arttu sanoi että hyvältä kuulosti 🙂

Mitä settiin muuten tuli, olin varsin vapautunut lavalla. Tykkäsin olla lavalla ja tykkäsin siitä miten siellä oli. Alan vapautua jostain kahleista.

Paikkalla olivat myös Raila, Petteri, Risto, Jussi ja Tomi. Varsin hyvä ilta kaikilta, YT on paikkana hyvä. Tämän hetken ykkösjuttu on kyllä Jussin hissijuttu. Tominkin pidempi setti oli pitkästä aikaa hyvä, kadehdittavia ne jutut suomen-ruotsalaisista.

Kommentointi on suljettu.

Tilaa keikalle!

Ota yhteyttä ja järjestetään naurettava tilaisuus!

Stand up -komiikka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Puhelimitse 0440 731 741

Sähköpostitse

Seuraa minua Facebookissa

Muita palveluita tarjolla

Sisällöntuotanto

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan verkkoviestinnän parissa omassa yrityksessäni. Koomikkona tiedän millainen huumori toimii missäkin tilanteessa. Kun nämä kaksi maailmaa yhdistää, voin auttaa teitä luomaan huomiota herättävää sisältöä esimerkiksi someen.

Lue lisää:

www.meemituotanto.fi

Oluttasting

Kun korona-tilanne on ohi, alan taas vetää oluttastingejä. Vetämäni oluttastingit sisältävät perustietoa oluista ja niiden tarkoitus on auttaa osallistujia löytämään uusia makumaailmoja ja oluttyyppejä.

Tästä lisää tietoa myöhemmin, mutta sitä odotellessa voit tutustua vaikkapa olutblogiini:

www.maltaista.fi

Esiintymiskoulutus

Olen vuosien aikana nähnyt monia hyviä ja huonoja seminaaripuhujia yms. esiintyjiä erilaisissa yritystapahtumissa. Olen rakentanut esiintymiskoulutuksen, jossa standupin perusasioihin peilaten autan osallistujia paremmiksi puhujiksi erilaisiin esiintymistilanteisiin.

Kysy lisää niin rakennetaan teille sopiva koulutus!

Promokuvat ladattavaksi

Klikkaa kuvaa tallentaaksesi se printtiin riittävässä koossa.


240dpi, 2,3Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt

240dpi, 1Mt